Waarden en werkwijze van de groep

Knowhow & ervaring

Het is geen toeval dat Immobel 150 jaar bestaat. Daaruit blijkt dat het bedrijf niet alleen staat voor continuïteit, maar ook – en vooral – dat het elke dag opnieuw topkwaliteit nastreeft. Daarnaast hanteert Immobel een duidelijke strategie en slaagt het bedrijf erin om vastgoedontwikkeling naar een hoger niveau te tillen. De gebouwen en wijken die het realiseert blijken stuk voor stuk een meerwaarde voor elke stad.

Topkwaliteit

Immobel draagt kwaliteit hoog in het vaandel. Elk vastgoedteam streeft met veel oog voor detail naar topkwaliteit in elk project. Het geheim van hun prestaties? Kennis, precisie en efficiëntie.

Transparantie & financiële stabiliteit

Immobel kan uitpakken met financiële stabiliteit. Dat heeft het bedrijf te danken aan een goed beheer van liquiditeiten en aan een grote rentabiliteit van het kapitaal. Als grootste beursgenoteerde vastgoedontwikkelaar hecht Immobel er enorm belang aan het vertrouwen van investeerders en aandeelhouders te winnen en te behouden. Transparantie en controle staan daarbij centraal, met veel aandacht voor groei.

Bedrevenheid & flexibiliteit

Immobel slaagt er al 150 jaar in zichzelf elke dag opnieuw heruit te vinden, zonder daarbij de eigen identiteit te verliezen. Het bedrijf past zich aan de eisen van de markt aan en blijft zijn portefeuille, aanbod en diensten vernieuwen. De medewerkers zijn zich ervan bewust dat elk project uniek is en een vernieuwende aanpak vereist. Ze werken snel en efficiënt en voldoen zo elke keer opnieuw aan de verwachtingen van alle betrokken partijen.

Passie

Immobel werft medewerkers aan met passie; mensen die graag grenzen verleggen en steile ambities koesteren. In ruil daarvoor krijgen ze een grote verantwoordelijkheid. Op die manier wordt initiatief heel snel opgemerkt, en beloond.

Vertrouwen

Immobel hecht veel belang aan de relatie met zijn partners. Of het bedrijf nu samenwerkt met experts, overheden, investeerders en andere stakeholders. Vertrouwen en loyaliteit staan altijd centraal. Immobel slaagt er telkens in zich te omringen met specialisten op elk gebied, in te spelen op de omgeving van elk project en de investerings- en ecologische doelstelling te halen – en zelfs te overtreffen. Op die manier bouwt Immobel elke dag opnieuw mee aan de stad van morgen.

Visie

Immobel heeft een duidelijke visie op vastgoedontwikkeling: dynamisme, marktinzicht en vakkennis. Het bedrijf weet als geen ander in te spelen op grote uitdagingen op stedelijk en maatschappelijk vlak. Dat levert het heel wat respect en vertrouwen op bij alle marktspelers. Alle partners weten dat te waarderen.

Principes

Binnen de Immobel-groep past elk team nauwgezet een strikte gedragscode toe om de integriteit van onze aanpak op elk vlak te waarborgen. Die grondregels vormen de gemeenschappelijke basis van waaruit iedereen, bij elk project van de Groep, zijn taken met verantwoordelijkheidszin uitvoert.

Professionnalisme

Onze bekwaamheid, nauwkeurigheid en efficiëntie aanwenden om hoogstaande kwaliteit en absolute betrouwbaarheid bij elke realisatie te garanderen.

Integriteit

Trouw blijven aan de aangegane verbintenissen en consequent handelen volgens het imago van de Groep.

Ambitie

Onze positie van marktleider met projecten van hoge kwaliteit die innovatie, ethiek en performantie verenigen, telkens opnieuw waarmaken en zo een duurzame en rendabele groei van de Groep verzekeren.

Teamspirit

Altijd klaarstaan om kennis en ervaring te delen door de focus op verbondenheid, samenwerking en diepgaande menselijke relaties.

Engagement

De noden van samenleving en leefmilieu integreren in onze dagelijkse aanpak en elke gesprekspartner tegemoet treden met respect, redelijkheid en luisterbereidheid.