Brouck'R

Brussel

Uitzonderlijke renovatie om het stadscentrum nieuw leven in te blazen

Dit project in het hartje van Brussel, op een steenworp van de Grote Markt, omvat de afbraak en heropbouw (en renovatie van de als monument beschermde gedeelten) van de zetel van verzekeraar Allianz tot een gemengd complex met een overwegend residentiële bestemming. In het programma dat momenteel ter studie ligt kunnen nog standalone en/of build-to-suit kantoren of hotels worden geïntegreerd. Voor de benedenverdiepingen zal een nieuw concept met handelszaken en diensten worden uitgewerkt om een levendige sfeer te creëren voor de straten errond en het De Brouckèreplein. 

Oppervlakte
41 000 m²
Residentieel
17 900 m²
Kantoren
8 900 m²
Handelszaken
4 300 m²
Hotel
5 300 m²

Gemengd project in ontwerpfase
Stedenbouwkundige vergunning: Aangevraagd
Milieuvergunning: Aangevraagd
Bouwperiode: Te bevestigen

De Brouckèreplein
1000 Brussel
België

Architect : A2RC & Henning Larsen