wo, 28/08/2019
Download het persbericht en andere bijgevoegde bestanden

Immobel Luxemburg maakt bekend dat de verkoop van INFINITY LIVING, zijn emblematisch woningbouwproject in Luxemburg, volledig afgerond is.

Het laatste appartement van het modelproject INFINITY LIVING is verkocht. INFINITY LIVING is de eerste woontoren met dergelijke hoogte die door Immobel werd ontwikkeld in Luxemburg. De 165 ‘limited edition’-appartementen, verspreid over 25 verdiepingen, gingen in minder dan twee jaar de deur uit. De signatuur van een gerenommeerde internationale architect, het exclusieve concept en de uitzonderlijke locatie zijn stuk voor stuk criteria waarmee dit gemengde project het verschil maakt op de woningmarkt van de hoofdstad. In juni dit jaar bereikte de ruwbouw van de kern van de woontoren de 25e bouwlaag. De oplevering van het gebouw is gepland voor midden 2020. In september 2020 worden de sleutels van de 23 commerciële panden overhandigd aan de handelaars en de officiële opening is voorzien op 12 december volgend jaar. Het kantoorgebouw INFINITY WORKING wordt op 1 oktober dit jaar opgeleverd aan de prestigieuze huurder Allen & Overy.

Nieuwe woonprojecten van Immobel in voorbereiding

Naast de activiteiten op het vlak van kantoorbouw werkt Immobel momenteel vier woonprojecten uit met een ideale ligging in Luxemburg-stad en de nabije rand: Mamer, Laangfur, Polvermillen en Rue de Hollerich. Deze projecten bestrijken samen om en bij de 75.000 m². Op dit ogenblik bereidt Immobel in alle exclusiviteit een project voor dat binnenkort zal worden onthuld. De verkoop van deze projecten werd nog niet opgestart.

INFINITY in een notendop

• Bekendmaking van de resultaten van het FUAK (Fonds d’Urbanisation et d’Aménagement du Plateau du Kirchberg - Fonds voor de verstedelijking en aanleg van het Kirchbergplateau): september 2015

• Start van de grondwerken: maart 2017

• Eerstesteenlegging: april 2017

• Start van de funderings- en bouwwerken van de gebouwen INFINITY WORKING en SHOPPING: oktober 2017

• Oplevering van de gebouwen INFINITY WORKING en SHOPPING: september 2019

• Oplevering van INFINITY LIVING: midden 2020

• Totale oppervlakte van het project: 33.300 m² (Working: 6.800 m², Shopping: 6.500 m² en Living: 20.000 m²)

• Architecten: Arquitectonica & M3 Architectes

 

Download de volledige versie van het persbericht hieronder: