IMMOBEL bekroond tijdens de Trophées du Droit - Business Edition

IMMOBEL bekroond tijdens de Trophées du Droit - Business Edition

Donderdag 4 oktober vond de vierde editie van de Trophées du Droit "Ondernemingeditie" plaats in Parijs.

De wedstrijd, die wordt georganiseerd door Leaders League, uitgever van Décideurs Magazine, brengt sinds 2015 de belangrijkste juridische spelers uit de Europese bedrijfswereld bijeen en wil de uitmuntendheid van de best presterende specialisten op rechtsgebied in de kijker zetten. Bijna 1000 deelnemers woonden de ceremonie bij waarop prestigieuze onderscheidingen werden uitgereikt en tal van talenten konden worden ontdekt.

De Groep IMMOBEL werd tijdens de plechtigheid in de bloemetjes gezet vanwege de kwaliteit en de diversiteit van haar verwezenlijkingen en vooral voor de uitzonderlijke vooruitgang tijdens de voorbije drie jaar. Vertegenwoordigd door Sophie Grulois, Head of Legal Services IMMOBEL Group, en Valérie Flaus, Head of Legal Services IMMOBEL Luxembourg, ontving de groep een speciale vermelding als beloning voor haar status als marktleider onder de beste internationale juridische teams in haar categorie.

De jury bestond uit meer dan 160 professionals, zoals juridische en financiële directeurs van grote groepen, zakenbankiers en investeringsfondsen, en had vooral lof voor de kwaliteit van de zeer ervaren organisatie die kan bogen op uiterst gespecialiseerde, complementaire en autonome profielen. Ook het alomtegenwoordige vermogen tot vernieuwing en initiatief binnen de zeer gerespecteerde juridische directie die de kern vormt van de strategische beslissingen van de Groep en haar dochterondernemingen heeft de bijzondere aandacht van de jury getrokken.

Meer informatie over de Trophées du Droit:

http://www.trophees-du-droit-edition-entreprise.fr/