Immobel Luxemburg breidt zijn portefeuille voor vastgoedontwikkeling in de hoofdstad uit

Immobel Luxemburg breidt zijn portefeuille voor vastgoedontwikkeling in de hoofdstad uit

Immobel Luxemburg kondigt de overname aan van de firma Thomas S.A. aan, die eigenaar is van het administratieve gebouw gelegen in 1 rue Thomas Edison in Luxemburg-Strassen.

Immobel Luxemburg, een filiaal van de Immobel Group, kondigt op dinsdag 31 juli 2018 de aankoop aan van de firma Thomas S.A., die eigenaar is van het administratieve gebouw gelegen in 1 rue Thomas Edison in Strassen.

Het gebouw is gelegen aan de ingang van een wijk in volle herontwikkeling en geniet een uitstekend zicht. Het ligt in de onmiddellijke omgeving van de route d’Arlon en wordt er bediend door de grootste wegverbindingen van het land en in de toekomst door de tram.

Het gebouw in 1 rue Thomas Edison heeft een oppervlakte van 5.700 m² en kan een duurzame bezetting voorleggen met huurcontracten op lange termijn tot 2027. Er is ook een uitstekende bezettingsgraad van 90 % door drie gevestigde organisaties waarvan er twee al tien jaar in het gebouw aanwezig zijn: LIH - Luxembourg Institute of Health: organisatie voor publiek onderzoek in de biomedische sector met internationale betekenis in het domein van volksgezondheid, BOS - Business Office Services: specialist in tertiaire relokalisatie en Patiente Vertriedung: een vzw die gespecialiseerd is in juridisch advies in medische procedures. Het gebouw zal zeer binnenkort zijn twee laatste kantoorplatforms met een respectieve oppervlakte van ongeveer 270 m² te huur aanbieden.

Via deze overname laat Immobel Luxemburg zien dat het in staat is te investeren in diverse projecten voor de uitbreiding van de levenscyclus van zijn portefeuille door zich voortaan te positioneren als een perfect transversale speler in de keten van vastgoedactiviteiten in Luxemburg.

Het gebouw werd verkocht door een private tussenpartij. De transactie werd gerealiseerd door INOWAI.

Meer informatie over de huurders:

LIH - Luxembourg Institute of Health: https://www.lih.lu/

BOS - Business Office Services: http://www.bos-international.com/

Patiente Vertriedung: https://www.patientevertriedung.lu/

 

Meer weten over de verhuur van de nog beschikbare oppervlakken:

INOWAI: https://www.inowai.com

 

Overzicht van het project:

  • 5.700 m² kantoren.
  • Strategische lokalisatie in een wijk in volle herontwikkeling.
  • Duurzame bezetting met huurcontracten op lange termijn tot 2027.
  • Uitstekende bezettingsgraad van 90 %.
     

Download de volledige versie van het persbericht hieronder: