Management Team Belgium

 • Marnix GALLE *

  Executive Chairman of the Board of Directors,
  Chief Executive Officer,
  Voorzitter van het Benoemingscomité,
  Voorzitter van het Uitvoerend Comité,
  Voorzitter van het Investeringscomité.

  Behaalde een “Bachelor Degree in Arts & Sciences” in economie aan de Tulane University te New Orleans, Louisana, USA. Hij begon zijn professionele carrière in 1987 bij Cegos België in hoedanigheid van consultant. In 1989 maakte hij zijn eerste stappen in de vastgoedsector (familiale portefeuille). Hij stichtte zijn eigen vennootschap ALLFIN in 2001 dewelke een van de vooraanstaande vastgoedontwikkelaars in België werd. ALLFIN Group heeft in 2014 een deelneming van 29% in Immobel, beursgenoteerd op Euronext sedert 1863, genomen. Na de fusie tussen ALLFIN Group en Immobel in 2016 werd hij Uitvoerende Voorzitter. Hij is eveneens Voorzitter van Urban Land Institute België (2015-2018) alsook Bestuurder, Lid en Trustee van verschillende leidende Europese en Amerikaanse verenigingen. Hij is gehuwd met Michèle SIOEN; zij hebben zes kinderen.

  * Mandaat uitgevoerd door A³ Management bvba, vertegenwoordigd door de heer Marnix GALLE.

 • Johan BOHETS *

  General Counsel,
  Lid van het Uitvoerend Comité.

  Johan begon zijn carrière als transactioneel en financieel jurist bij een Magic Circle-advocatenkantoor in het Verenigd Koninkrijk. Hij maakte de overstap naar het Europees Investeringsfonds in 2005. In 2006 ging hij aan de slag bij de Dexia Group als hoofd van de afdeling juridische fusies en overnames; in 2009 werd hij gedeputeerd algemeen raadgever; en in 2012 werd hij algemeen raadgever en secretaris-generaal van de Dexia Group en lid van het bestuur. In 2016 werd hij aangesteld tot Chief Risk Officer en uitvoerend lid van de raad van bestuur van Dexia. Johan heeft een masterdiploma in de rechten en een diploma Corporate Finance van de KU Leuven en een masterdiploma in het financiewezen van de Solvay Business School.

  * Mandaat uitgeoefend door de vennootschap Moirai Management BVBA vertegenwoordigd door dhr Johan BOHETS.

 • Karel BREDA *

  Chief Financial Officer,
  Lid van het Uitvoerend Comité.

  Alvorens op 1 augustus 2018 Immobel te vervoegen, was hij Managing Director Midden-Oosten, Zuid en Centraal Azië en Turkije voor Engie Solar gebaseerd in Dubai en India. Na zijn studies Toegepaste Economische Wetenschappen aan de KU Leuven en het behalen van een MBA aan de University of Chicago, Booth School of Business, begon hij zijn professionele loopbaan in 1999 met het ontwikkelen van een aantal internet start-ups in Europa. In 2002 vervoegde hij GDF Suez (nu Engie) waar hij verschillende leidinggevende posities aanhield in M&A en Project Finance in Europa, Zuid Azië, het Midden-Oosten en Afrika. Vervolgens in 2011 werd hij gepromoveerd tot Chief Financial Officer voor de regio Zuid Azië, Midden-Oosten en Afrika gebaseerd in Dubai en in 2014 voor Engie E&P in Nederland.

  * Mandaat uitgeoefend door de vennootschap KB Financial Services BVBA, vertegenwoordigd door dhr Karel BREDA.

 • Filip DEPAZ *

  Chief Operating Officer,
  Lid van het Uitvoerend Comité.

  Filip behaalde in 1993 zijn master handelsingenieur aan de KU Leuven. Hij begon zijn professionele carrière bij Citibank en zette die voort bij de financiële afdelingen van het federale ministerie van Ambtenarenzaken en van het Vlaamse Gewest. In 1999 vervoegde hij Swiss Life waar hij na enkele jaren Accounting Manager werd in de financiële afdeling. Ondertussen behaalde Filip een diploma Financial Accounting (2005) aan de Ehsal Management School en rondde hij het Middle Management Program af aan de Vlerick Business School (2008). In 2008 ging hij bij de divisie Swiss Life International Employee Benefits in Luxemburg aan de slag als programmamanager. In 2012 keerde hij terug naar België om COO te worden van Delta Lloyd Life. In 2016 werd hij CEO van Delta Lloyd Life. Na de overname van Delta Lloyd Life door NN Insurance werd hij benoemd tot Integration Lead en COO van het gefuseerde bedrijf, een functie die hij tot eind mei 2019 heeft opgenomen.

  * Mandaat uitgeoefend door de vennootschap Filip Depaz Consultancy BV, vertegenwoordigd door dhr Filip DEPAZ.

 • Sophie GRULOIS *

  Head of Legal Services.

  Heeft zich aangesloten bij Immobel sinds de fusie met ALLFIN Group in juni 2016; zij werkte als legal counsel bij deze laatste sinds 2013. Daarvoor werkte zij voor 2 jaar bij PwC - Financial Services & Real Estate (FSRE) en verwierf zij haar ervaring in vastgoed bij Goodman waar ze voor meer dan 7 jaar als in-house juriste werkte. Ze begon haar carrière aan de balie en werkte gedurende 2 jaar bij Freshfields. Zij behaalde haar diploma rechten aan de KUL en volgde een LL.M. in "International Business Law" aan King's College London.

  * Mandaat uitgeoefend door de vennootschap SG Management bvba, vertegenwoordigd door Mw Sophie GRULOIS.

 • Joëlle MICHA *

  Head of Corporate Affairs,
  Compliance Officer.

  Begon in 2000 bij de Groep als Secretaris-Generaal van de vastgoedbevak Cibix. Vervolgens, sedert 2007 Head of Corporate Affairs en Compliance Officer van Immobel. Voordien werkte ze als Advocate bij Loeff Claeys Verbeke (nu Allen & Overy), om daarna Gevolmachtigde in een private bank te worden (Bank Delen). Vervolgens werkte ze bij de CBFA (huidige FSMA) op de afdeling Toezicht op de markten. Ze is Licentiaat in de Rechten (UCL) en Licentiaat in Fiscaal Recht (HEC-Liège) en behaalde het certificaat «Certified European Financial Analyst»(ABAF). Ze is eveneens Bestuurder van vennootschappen.

  * Mandaat uitgeoefend door de vennootschap JOMI sprl, vertegenwoordigd door Mw Joëlle MICHA.

 • Rudi OP 'T ROODT *

  Head of Technical Department.

  Startte in 2013 bij ALLFIN als Hoofd van het Technische Departement. Sinds de fusie met ALLFIN Group is hij de eindverantwoordelijke voor de technische uitvoering en de vlotte afwikkeling van alle projecten van Immobel, in binnen- en buitenland. Hij begon zijn carrière bij Van Roey (Algemene Aannemer), waar hij, in hoedanigheid van Project Manager, verantwoordelijk was voor de uitvoering van grote bouwprojecten (industrie, ziekenhuizen, kantoren, hotels, ...). In 1996 werd hij Bestuurder van het bedrijf Vernibouw / Eribel actief in de afwerking van gebouwen. In 2006, na meer dan 19 jaar actief in de aannemingswereld, trad hij toe tot de sector van de ontwikkelaars: eerst bij CIP en CIP Luxembourg (Project Director), en later bij Project T & T (Operationeel Directeur). Hij is Burgerlijk Ingenieur van opleiding (KUL 1987).

  * Mandaat uitgeoefend door de vennootschap 2Build Consultancy bvba, vertegenwoordigd door dhr Rudi op ‘t ROODT.

 • Alexis PREVOT *

  Chief Investment Officer,
  Lid van het Uitvoerend Comité,
  Lid van het Investeringscomité.

  Na zijn ingenieursopleiding Urban Engineering aan de École des Ingénieurs de la Ville de Paris (EIVP) begon Alexis zijn carrière als handelsingenieur in de Bouygues-groep, waar hij via Design Build, Finance and Operate (DBFO)-regelingen grote PFI-projecten in het VK aanbood en uitvoerde in verschillende activaklassen, zoals scholen, kantoren en ziekenhuizen. Als senior consultant in de Real Estate and Capital Project Management Practice bij PriceWaterhouseCoopers adviseerde hij openbare en particuliere klanten bij het beheer van hun vastgoedportefeuille en gaf hij hen raad over hoe ze hun kapitaalprojecten doeltreffender konden realiseren. Met zijn MBA aan de London Business School in 2006 sloot Alexis zich aan bij het M&A Real Estate-team van Lehman Brothers in Londen en Frankfurt, dat zich via Investment Banking en Capital Markets focuste op grote Europese vastgoedbedrijven. Voordat hij in 2019 bij Immobel aan de slag ging, was Alexis senior portfolio manager in het Europese beleggingsteam van de afdeling Vastgoed en Infrastructuur van Abu Dhabi Investment Authority, waar hij sinds mei 2010 grote directe en indirecte investeringen en stedelijke ontwikkelingen in de Europese portefeuille binnenhaalde, beheerde en overdroeg.

  * Mandaat uitgevoerd door AP2L s.r.l, vertegenwoordigd door de heer Alexis PREVOT.

 • Adel YAHIA *

  Chief Development Officer,
  Lid van het Uitvoerend Comité.

  Heeft Immobel vervoegd in december 2017 in hoedanigheid van Chief Development Officer belast met de departementen Ontwikkeling, Technical, Verkoop en Verkavelingen. Hij werkte bij AG Real Estate sinds 2015 als Departementshoofd van het Residentieel departement alsook in de hoedanigheid van co-Head of Development. Tussen 2010 en 2015 werkte hij voor Matexi als verantwoordelijke voor verschillende business units. Hij begon zijn carrière in 2004 als vastgoedontwikkelaar en werkte eveneens in real estate investment banking. Na zijn rechtendiploma aan de KU Leuven te hebben behaald, alsook een Master in General Management (PUB) aan de Vlerick Management School, studeerde hij in 2006 af als Master in Real Estate (Postgraduaat Vastgoedkunde) aan de KU Leuven. In 2014 voltooide hij de opleiding “Executive Program in Real Estate” aan de Solvay Business School (ULB). Sedert 2010 is hij eveneens lector aan de KU Leuven en, sedert 2015, aan de Solvay Business School.

  * Mandaat uitgeoefend door de vennootschap Adel Yahia Consult BVBA, vertegenwoordigd door dhr Adel YAHIA.