Management Team Belgium

 • Alexander HODAC *

  Chief Executive Officer,
  Voorzitter van het Uitvoerend Comité,
  Voorzitter van het Investeringscomité,
  Bestuurder of Nafilyan & Partners SAS.

  Na te zijn afgestudeerd als handelsingenieur (Solvay/VUB), startte hij zijn professionele loopbaan bij Deloitte Corporate Finance-Real Estate (2005-2013). Vervolgens was hij Chief Commercial Officer van de Belgische residentiële GVV Home Invest Belgium van 2013 tot 2015. In deze laatste functie was hij verantwoordelijk voor het volledige verwervings- en vervreemdingsproces van bestaande activa/ portefeuilles en ontwikkelingsprojecten.

  * Mandaat uitgevoerd door de vennootschap AHO Consulting bvba, vertegenwoordigd door de heer Alexander HODAC.

 • Marnix GALLE *

  Executive Chairman of the Board of Directors,
  Voorzitter van het Benoemingscomité,
  Lid van het Uitvoerend Comité,
  Lid van het Investeringscomité.

  Behaalde een “Bachelor Degree in Arts & Sciences” met economie als major aan de Tulane University te New Orleans, Louisana, USA. Hij begon zijn professionele carrière in 1987 bij Cegos België in hoedanigheid van consultant. In 1989 maakte hij zijn eerste stappen in de vastgoedsector (familiale portefeuille). Hij stichtte zijn eigen vennootschap ALLFIN in 2001 dewelke een van de vooraanstaande vastgoedontwikkelaars in België werd. ALLFIN Group heeft in 2014 een deelneming van 29% in IMMOBEL, beursgenoteerd op Euronext sedert 1863, genomen. Na de fusie tussen ALLFIN Group en IMMOBEL in 2016 werd hij Uitvoerende Voorzitter. Hij is eveneens Voorzitter van Urban Land Institute België (2015-2018) alsook Bestuurder, Lid en Trustee van verschillende leidende Europese en Amerikaanse verenigingen. Hij is gehuwd met Michèle SIOEN; zij hebben zes kinderen.

  * Mandaat uitgevoerd door A³ Management bvba, vertegenwoordigd door de heer Marnix GALLE.

 • Karel BREDA *

  Chief Financial Officer,
  Lid van het Uitvoerend Comité.

  Alvorens op 1 augustus 2018 IMMOBEL te vervoegen, was hij Managing Director Midden-Oosten, Zuid en Centraal Azië en Turkije voor Engie Solar gebaseerd in Dubai en India. Na zijn studies Toegepaste Economische Wetenschappen aan de KU Leuven en het behalen van een MBA aan de University of Chicago, Booth School of Business, begon hij zijn professionele loopbaan in 1999 met het ontwikkelen van een aantal internet start-ups in Europa. In 2002 vervoegde hij GDF Suez (nu Engie) waar hij verschillende leidinggevende posities aanhield in M&A en Project Finance in Europa, Zuid Azië, het Midden-Oosten en Afrika. Vervolgens in 2011 werd hij gepromoveerd tot Chief Financial Officer voor de regio Zuid Azië, Midden-Oosten en Afrika gebaseerd in Dubai en in 2014 voor Engie E&P in Nederland.

  * Mandaat uitgeoefend door de vennootschap KB Financial Services BVBA, vertegenwoordigd door dhr Karel BREDA.

 • Sophie Grulois *

  Head of Legal Services.

  Heeft zich aangesloten bij IMMOBEL sinds de fusie met ALLFIN Group in juni 2016; zij werkte als legal counsel bij deze laatste sinds 2013. Daarvoor werkte zij voor 2 jaar bij PwC - Financial Services & Real Estate (FSRE) en verwierf zij haar ervaring in vastgoed bij Goodman waar ze voor meer dan 7 jaar als in-house juriste werkte. Ze begon haar carrière aan de balie en werkte gedurende 2 jaar bij Freshfields. Zij behaalde haar diploma rechten aan de KUL en volgde een LL.M. in "International Business Law" aan King's College London.

  * Mandaat uitgeoefend door de vennootschap SG Management bvba, vertegenwoordigd door Mw Sophie GRULOIS.

 • Sandrine Jacobs *

  Head of Marketing and Communications.

  Heeft IMMOBEL vervoegd in juni 2016, als gevolg van de fusie met ALLFIN Group, waar zij sinds 2015 verantwoordelijk was voor het departement Marketing & Communications. In 2007 sloot ze zich aan bij de vastgoedsector door in dienst te treden bij de beursgenoteerde ontwikkelaar Atenor Group, waar ze aan grootschalige projecten werkte. Zij creëerde voor hen de afdeling Marketing & Communications en hun corporate en projecten identity. Na het behalen van haar diploma Economische, Politieke en Sociale Wetenschappen aan de UCL (1997), begon ze haar carrière in de reclamesector bij de agentschappen Publicis en DDB, waar zij gedurende 10 jaar verantwoordelijk was voor de grote accounts.

  * Mandaat uitgeoefend door de vennootschap Happybizz sprl, vertegenwoordigd door Mw Sandrine JACOBS.

 • Joëlle Micha *

  Head of Corporate Affairs.

  Begon in 2000 bij de Groep als Secretaris-Generaal van de vastgoedbevak Cibix. Vervolgens, sedert 2007 Head of Corporate Affairs en Compliance Officer van IMMOBEL. Voordien werkte ze als Advocate bij Loeff Claeys Verbeke (nu Allen & Overy), om daarna Gevolmachtigde in een private bank te worden (Bank Delen). Vervolgens werkte ze bij de CBFA (huidige FSMA) op de afdeling Toezicht op de markten. Ze is Licentiaat in de Rechten (UCL) en Licentiaat in Fiscaal Recht (HEC-Liège) en behaalde het certificaat «Certified European Financial Analyst»(ABAF). Ze is eveneens Bestuurder van vennootschappen.

  * Mandaat uitgeoefend door de vennootschap JOMI sprl, vertegenwoordigd door Mw Joëlle MICHA.

 • Rudi op ‘t Roodt *

  Head of Technical Department.

  Startte in 2013 bij ALLFIN als Hoofd van het Technische Departement. Sinds de fusie met ALLFIN Group is hij de eindverantwoordelijke voor de technische uitvoering en de vlotte afwikkeling van alle projecten van IMMOBEL, in binnen- en buitenland. Hij begon zijn carrière bij Van Roey (Algemene Aannemer), waar hij, in hoedanigheid van Project Manager, verantwoordelijk was voor de uitvoering van grote bouwprojecten (industrie, ziekenhuizen, kantoren, hotels, ...). In 1996 werd hij Bestuurder van het bedrijf Vernibouw / Eribel actief in de afwerking van gebouwen. In 2006, na meer dan 19 jaar actief in de aannemingswereld, trad hij toe tot de sector van de ontwikkelaars: eerst bij CIP en CIP Luxembourg (Project Director), en later bij Project T & T (Operationeel Directeur). Hij is Burgerlijk Ingenieur van opleiding (KUL 1987).

  * Mandaat uitgeoefend door de vennootschap 2Build Consultancy bvba, vertegenwoordigd door dhr Rudi op ‘t ROODT.

 • Olivier XHONNEUX *

  Head of Landbanking Department.

  Heeft IMMOBEL in 2012 vervoegd als Operations and Project Manager om de activiteiten van de afdeling “Verkavelingen” van de Groep verder te ontwikkelen. In deze context heeft hij bijgedragen om een nieuwe strategie en gerichte marketingtools voor de afdeling "Verkavelingen" te ontwikkelen. Begeesterd door onroerend goed en ruimtelijke ordening, startte hij zijn carrière bij Redevco (1996-2002) als bedrijfsjurist in het beheer en de ontwikkeling van onroerend goed om zich daarna te wijden aan de projectontwikkeling van commerciële centra voor Foruminvest (2002-2010) en vervolgens voor City Mall (2010-2012). Hij is Lid van het BIV, licenciaat in de Rechten (UCL), houder van een getuigschrift in Europees en Internationaal recht (Leiden - NL) en heeft de opleiding “Executive Programme en Immobilier” aan de Solvay Business School gevolgd.

  * Mandaat uitgeoefend door de vennootschap Avimore SPRL., vertegenwoordigd door dhr Olivier XHONNEUX.

 • Adel YAHIA *

  Chief Operating Officer,
  Lid van het Uitvoerend Comité.

  Heeft IMMOBEL vervoegd in december 2017 in hoedanigheid van Chief Operating Officer belast met de departementen Ontwikkeling, Technical, Verkoop en Verkavelingen. Hij werkte bij AG Real Estate sinds 2015 als Departementshoofd van het Residentieel departement alsook in de hoedanigheid van co-Head of Development. Tussen 2010 en 2015 werkte hij voor Matexi als verantwoordelijke voor verschillende business units. Hij begon zijn carrière in 2004 als vastgoedontwikkelaar en werkte eveneens in real estate investment banking. Na zijn rechtendiploma aan de KU Leuven te hebben behaald, alsook een Master in General Management (PUB) aan de Vlerick Management School, studeerde hij in 2006 af als Master in Real Estate (Postgraduaat Vastgoedkunde) aan de KU Leuven. In 2014 voltooide hij de opleiding “Executive Program in Real Estate” aan de Solvay Business School (ULB). Sedert 2010 is hij eveneens lector aan de KU Leuven en, sedert 2015, aan de Solvay Business School.

  * Mandaat uitgeoefend door de vennootschap Adel Yahia Consult BVBA, vertegenwoordigd door dhr Adel YAHIA.