Management Team

 • Alexander HODAC *

  Chief Executive Officer,
  Chairman of the of the Executive Committee,
  Chairman of the Investment Committee,
  Bestuurder of Nafilyan & Partners SAS.

  Na te zijn afgestudeerd als handelsingenieur (Solvay/VUB), startte hij zijn professionele loopbaan bij Deloitte Corporate Finance-Real Estate (2005-2013). Vervolgens was hij Chief Commercial Officer van de Belgische residentiële GVV Home Invest Belgium van 2013 tot 2015. In deze laatste functie was hij verantwoordelijk voor het volledige verwervings- en vervreemdingsproces van bestaande activa / portefeuilles en ontwikkelingsprojecten met een investeringswaarde van maximaal 30 MEUR en een grootte van 30-150 eenheden.

  * Mandaat uitgevoerd door de vennootschap AHO Consulting bvba, vertegenwoordigd door de heer Alexander HODAC.

 • Marnix GALLE *

  Executive Chairman of the Board of Directors,
  Chairman of the Nomination Committee,
  Member of the Executive Committee,
  Member of the Investment Committee.

  Behaalde een “Bachelor Degree in Arts & Sciences” met economie als major en recht als minor aan de Tulane University te New Orleans, Louisana, USA. Hij begon zijn professionele carrière in 1987 bij Cegos België in hoedanigheid van consultant. In 1989 maakte hij zijn eerste stappen in de vastgoedsector (familiale portefeuille). Hij stichtte zijn eigen vennootschap ALLFIN in 2001 dewelke een van de vooraanstaande vastgoedontwikkelaars in België werd. ALLFIN Group heeft in 2014 een deelneming van 29% in IMMOBEL genomen. IMMOBEL is beursgenoteerd op Euronext sedert 1863. Na de fusie tussen ALLFIN en IMMOBEL in 2016 werd hij Uitvoerend Voorzitter. Hij is eveneens Voorzitter van Urban Land Institute België (2015-2018) alsook Bestuurder, Lid en Trustee van verschillende leidende Europese en Amerikaanse verenigingen. Hij is gehuwd met Michèle Sioen; zij hebben zes kinderen.

  * Mandaat uitgevoerd door A³ Management bvba, vertegenwoordigd door de heer Marnix GALLE.

 • Valery AUTIN *

  Chief Financial Officer.

  Alvorens IMMOBEL in februari 2016 te vervoegen, werkte hij voor de vastgoedinvesteerder Financière Teychené, verantwoordelijk voor de research, de aankoop en de financiering van activa in België en in het Groothertogdom Luxemburg (sinds november 2012). Na zijn studies aan de Solvay Business School (1996-2001) en met een diploma in Finance & Business Administration op zak, begon hij zijn professionele loopbaan bij Arthur Andersen (daarna Deloitte geworden). Begin 2008 keerde hij terug naar Deloitte (na een intermezzo bij CFE, in hoedanigheid van Chief Financial Officer van de divisie "International Real Estate", verantwoordelijk voor de juridische en financiële structurering van vastgoedtransacties) en werd er Senior Manager verantwoordelijk voor de klanten uit de vastgoedsector en voor de ontwikkeling van de business line "Real Estate Services". Tussen januari 2010 en oktober 2012 was hij Chief Financial Officer en lid van het Uitvoerend Comité van de vastgoedbevak Ascencio. Sinds september 2010 is hij eveneens assistent van de cursus "Advanced Accounting" aan de Solvay Business School.

  * Mandaat uitgeoefend door de vennootschap Val U Invest sprl, vertegenwoordigd door dhr Valéry AUTIN.

 • Hilde DE VALCK *

  Head of Project Structuring & Financing.

  Vervoegt IMMOBEL sinds de fusie met Allfin Group in juni 2016. Zij was sedert 2009 Chief Financial Officer bij Allfin Group.  Zij is Licentiate in de Handels- en Financiële Wetenschappen (EHSAL) en gegradueerde van het « lnternational Management Program » van de Vlerick Business School; en starte haar carrière in 1986 bij VGD Bedrijfsrevisoren. Vervolgens was zij  gedurende meer dan 15 jaar Financieel directeur, vervolgens Chief Financial Officer bij Group Staels, een groep internationaal actief in de textiel- en kledingindustrie. 

  * Mandaat uitgeoefend door DV Consulting, H. De Valck Comm.V, vertegenwoordigd door mw Hilde DE VALCK.

 • Olivier Bastin

  CEO IMMOBEL Luxembourg.

  Hij begon zijn carrière in de banksector (BACOB, 1994-1995), vooraleer zich te richten in de vastgoedsector bij Intermarché waar hij zal bijdragen tot de uitbreiding van het merk in Wallonië (1995-1996). In 1997 trad hij in dienst van Jones Lang LaSalle, waar hij het departementshoofd zal worden van de Kantorenafdeling voor België (1997-2005) alvorens Managing Director te worden van de Luxemburgse vestiging van de groep (2005-2011). In 2010 zal hij deze functie combineren met die van Head of Capital Markets voor de Belux. Hij verliet JLL eind 2011 om ALLFIN te vervoegen als CEO van de Luxemburgse entiteit.   Hij bezit een diploma Toegepaste Economische Wetenschappen (ULG, 1988-1992) en een MBA (ULG & Maastricht University, 1993-1994).

 • Sophie Grulois *

  Head of Legal Services.

  Heeft zich aangesloten bij IMMOBEL sinds de fusie met ALLFIN Group in juni 2016; zij werkte als legal counsel bij deze laatste sinds 2013. Daarvoor werkte zij voor 2 jaar bij PwC - Financial Services & Real Estate (FSRE) en verwierf zij haar ervaring in vastgoed bij Goodman waar ze voor meer dan 7 jaar als in-house juriste werkte. Ze begon haar carrière aan de balie en werkte gedurende 2 jaar bij Freshfields. Zij behaalde haar diploma rechten aan de KUL en volgde een LL.M. in "International Business Law" aan King's College London.

  * Mandaat uitgeoefend door de vennootschap SG Management bvba, vertegenwoordigd door Mw Sophie GRULOIS.

 • Sandrine Jacobs *

  Head of Marketing and Communications.

  Zij heeft IMMOBEL vervoegd in juni 2016, als gevolg van de fusie met ALLFIN, waar zij sinds 2015 verantwoordelijk was voor het departement Marketing & Communications.  In 2007 sloot ze zich aan bij de vastgoedsector door in dienst te treden bij de beursgenoteerde ontwikkelaar Atenor Group, waar ze aan grootschalige projecten werkte. Zij creëerde voor hen de afdeling Marketing & Communicatie en hun corporate en projecten identity.  Na het behalen van haar diploma Economische, Politieke en Sociale Wetenschappen aan de UCL (1997), begon ze haar carrière in de reclamesector bij de agentschappen Publicis en DDB, waar zij gedurende 10 jaar verantwoordelijk was voor de grote accounts.

  * Mandaat uitgeoefend door de vennootschap Happybizz sprl, vertegenwoordigd door Mw Sandrine JACOBS.

 • Joëlle Micha *

  Head of Corporate Affairs.

  Begon in 2000 bij de Groep als Secretaris-Generaal van de vastgoedbevak Cibix. Vervolgens, sedert 2007 Head of Corporate Affairs en Compliance Officer van IMMOBEL. Voordien werkte ze als Advocate bij Loeff Claeys Verbeke (nu Allen & Overy), om daarna Gevolmachtigde in een private bank te worden (Bank Delen). Vervolgens werkte ze bij de CBFA (huidige FSMA) op de afdeling Toezicht op de markten. Ze is Licentiaat in de Rechten (UCL) en Licentiaat in Fiscaal Recht (HEC-Liège) en behaalde het certificaat «Certified European Financial Analyst»(ABAF). Ze is eveneens Bestuurder van vennootschappen.

  * Mandaat uitgeoefend door de vennootschap JOMI sprl, vertegenwoordigd door Mw Joëlle MICHA.

 • Rudi op ‘t Roodt *

  Head of Technical Department.

  Startte in 2013 bij ALLFIN als Hoofd van het Technische Departement. Sinds de fusie met ALLFIN is hij de eindverantwoordelijke voor de technische uitvoering en de vlotte afwikkeling van alle projecten van IMMOBEL. Hij begon zijn carrière bij Van Roey SA (Algemene Aannemer), waar hij, in hoedanigheid van Project Manager, verantwoordelijk was voor de uitvoering van grote bouwprojecten (industrie, ziekenhuizen, kantoren, hotels, ...). In 1996 werd hij Bestuurder van het bedrijf Vernibouw / Eribel actief in de afwerking van gebouwen. In 2006, na meer dan 19 jaar actief in de aannemingswereld, trad hij toe tot de sector van de ontwikkelaars: eerst bij CIP en CIP Luxembourg (Project Director), en later bij Project T & T (Operationeel Directeur). Hij is Burgerlijk Ingenieur van opleiding (KUL 1987).

  * Mandaat uitgeoefend door de vennootschap 2Build Consultancy bvba, vertegenwoordigd door dhr Rudi op ‘t ROODT.

 • Jacek WACHOWICZ

  CEO IMMOBEL Poland.

  Na zijn studies aan de Universiteit van Warschau begon hij zijn loopbaan bij Raiffeisen Bank in Warschau als valuta- en obligatiehandelaar. Vervolgens vervoegde hij Cargill in Cobham (UK), waar hij verderwerkte in hetzelfde vakgebied, en nadien als Investment Manager verantwoordelijk voor kapitaalinvesteringen in onroerende goederen en non-performing kredietportefeuilles in Centraal-Europa (tot 2002). In 2007, na vijf jaar te hebben gewerkt bij Heitman in Londen en Warschau als Senior Vice-President, verantwoordelijk voor vastgoedbeleggingen, werd hij Managing Director bij TriGranit Development voor Polen. Daarna trad hij tijdelijk in een partnership met Allfin Lux met het oog op de verwerving en ontwikkeling van vastgoedactiva in Polen. Van 2009 tot 2010 was hij als Adviseur verbonden bij de in Warschau beursgenoteerde, Oostenrijkse, ontwikkelaar Warimpex. Hij was sedert 2010 Chief Investment Officer en Lid van de Raad van Bestuur bij het in Warschau beursgenoteerde bedrijf GTC, alsook Lid van de Raad van Bestuur van IMMOBEL gedurende 2 jaar. Sedert 1 september 2017 is hij CEO van IMMOBEL POLAND.

 • Olivier Xhonneux *

  Head of Landbanking.

  Hij heeft IMMOBEL in 2012 vervoegd als Operations and Project Manager om de activiteiten van de afdeling “Verkavelingen” van de Groep verder te ontwikkelen. In deze context heeft hij bijgedragen om een nieuwe strategie en gerichte marketingtools voor de afdeling "Verkavelingen" te ontwikkelen. Begeesterd door onroerend goed en verkaveling, startte hij zijn carrière bij Redevco (1996-2002) als bedrijfsjurist in het beheer en de ontwikkeling van onroerend goed om zich daarna te wijden aan de projectontwikkeling van commerciële centra voor Foruminvest (2002-2010) en vervolgens voor City Mall (2010-2012). Licenciaat in de Rechten (UCL), houder van een getuigschrift in Europees en Internationaal recht (Leiden - NL) en heeft de opleiding “Executive Programme en Immobilier” aan de Solvay Business School gevolgd. Hij is tevens lid van het BIV.

  * Mandaat uitgeoefend door de vennootschap Avimore BVBA.

 • Adel Yahia *

  Chief Operating Officer.

  Vervoegde IMMOBEL in december 2017 als Chief Operating Officer verantwoordelijk voor de afdelingen Development, Technical, Sales en Landbanking. Hij werkte bij AG Real Estate sinds 2015 als Departementshoofd van het Residentieel departement alsook in de hoedanigheid van co-Head of Development. Tussen 2010 en 2015 werkte hij voor Matexi als verantwoordelijke voor verschillende business units. Hij begon zijn carrière in 2004 als vastgoedontwikkelaar en werkte eveneens in real estate investment banking. Na zijn rechtendiploma aan de KU Leuven te hebben behaald, alsook een Master in General Management (PUB) aan de Vlerick Management School, studeerde hij in 2006 af als Master in Real Estate (Postgraduaat Vastgoedkunde) aan de KU Leuven. In 2014 voltooide hij de opleiding “Executive Program in Real Estate” aan de Solvay Business School (ULB). Sedert 2010 is hij eveneens lector aan de KU Leuven en, sedert 2015, aan de Solvay Business School.


  * als vertegenwoordiger van de vennootschap Adel Yahia Consult bvba.