• Aandeelhouders in de kern van de strategie van de groep

  Sinds de stichting in 1863 is Immobel uitgegroeid tot de grootste beursgenoteerde vastgoedontwikkelaar van België. Als marktleider in België heeft Immobel haar blik ook verruimd naar het buitenland, meer bepaald naar het Groothertogdom Luxemburg, Polen, Frankrijk, Spanje en Duitsland. De Groep heeft zichzelf heruitgevonden, de tijd doorlopen en heeft haar acquisities geoptimaliseerd tot een winstgevend, gediversifieerd (business)model met aandacht voor de Mens.

  Voortbouwend op haar expertise en efficient beheer van middelen en activa, doet Immobel er alles aan om het vertrouwen van de aandeelhouders en investeerders te winnen en te behouden. De Groep garandeert een efficient beleid voor een recurrent en stijgend dividend.

 • Persmededelingen

  Alle persmededelingen – gereglementeerde, niet gereglementeerde en bevoorrechte informatie – zijn beschikbaar op de Immobel Groep website.

  Blader door de persberichten
 • Informatie voor de aandeelhouders

  Alle nuttige informatie voor de aandeelhouders – kernscijfers, documenten, rapporten en officiële publicaties – zijn beschikbaar op de Immobel Groep website.

  Bekijk informatie
 • Jaarverslag
  2019

  Lees het jaarverslag