Nieuws

IMMOBEL & GRIFFIN GAAN SAMEN HET RESIDIENTIËLE PROJECT « OSIEDLE WILANOW » ONTWIKKELEN

IMMOBEL heeft 25 % van de aandelen verworven (met een optie om haar deelname tot 50 % te verhogen) in een onderneming die het OSIEDLE WILANOW project in Warschau ontwikkelt. Het management van de ontwikkeling gebeurt samen met GRIFFIN REAL EASTATE waarmee IMMOBEL sinds haar komst op de Poolse markt in 2011 succesvol heeft samengewerkt voor zeven andere projecten, die zij gekocht had van RUCH.

Voor meer informatie

Jaarresultaten 2013

IMMOBEL kondigt een kleine winst aan, ondanks het uitstel van de verkoop van het Belair 1 project tot begin 2014.

  • Geconsolideerd nettoresultaat van 1,5 MEUR.
  • Belangrijke aankopen en ontwikkelingen ten belope van 130 MEUR.
  • 357 wooneenheden verkocht in 2013.
  • Ruime, gediversifieerde portefeuille van projecten voor een globale waarde van 465 MEUR, hetzij een toename van 105 MEUR in vergelijking met 2012.

Voor meer informatie

Verwachte resultaten op 30 juni 2014

Gezien de positieve evolutie van de activiteiten van IMMOBEL zowel in haar drie vastgoedsectoren als in de drie landen waar ze actief is,

Voor meer informatie

IMMOBEL en BREEVAST finaliseren de verkoop van RAC 1, de vennootschap die eigenaar is van de eerste fase van het Belair project

De effectieve overdracht van de eigendom van de aandelen van RAC 1 aan Hannover Leasing en haar partner vond plaats op heden, 10 maart 2014.

Voor meer informatie

Belair – Oplevering door de gebruiker

Immobel kondigt de realisatie aan van een eerste belangrijke fase in de verkoop van dit grootschalige en complexe project (ongeveer 80.000 m²), namelijk de ondertekening op 30 december 2013 van de voorlopige oplevering door de Regie der Gebouwen voor rekening van zijn gebruiker, de Federale Politie.

Voor meer informatie

bureau_NL

residentiel_NL

lotissement_NL